Thaimassage frölunda erotisk massage gbg


Priser:  60 minuter 400:- 90 minuter 700:- 30 minuter 300;. Unna dig själv, din make, maka, sambo eller kompis en riktigt skön och välgörande stund i vardagen. I detta fall kanske det skulle vara mera intressant att fråga var du får mest för dina pengar, och då blir det genast mera intressant att kika dessa många salonger i sömmarna lite närmare. Du får en djup avslappning och återhämtning av thaimassage. 10-kortet innebär att du köper 10 behandlingar och vi bjuder då på den 11:e. I Göteborg hittar du dock samma härliga och kraftgivande thaimassage som du kanske tidigare har stött på under dina resor till massagens mecka, Thailand. Bokning Kontakt, nyheter, prislista behandlingar, här kan du se vilka behandlingar som jag erbjuder. En sak är dock säker att du hittar helt fantastisk och underbar kvalitet på thaimassage i Göteborg, så det är bara att gå och hitta din favorit bland alla salonger efter en hemkomst från semestern så du kan fortsätta med din massage.

Fria sexfilmer sex shop stockholm

Några av de största du hittar är Royal Orchid på Alfhemsgatan, Lotus Massage och Spa på Brahegatan samt Su Thaimassage på Drottninggatan. Mer info om Thaimassage Göteborg, enormt bra och brett utbud av thaimassage i Göteborg. Unna dig själv, din make, maka, sambo eller kompis en riktigt skön Thailändsk massage. Idag finns den populära thaimassagen överallt. Välkommen till oss för behandling. Thailändsk massage har under de senaste åren ökat enormt i popularitet i västvärlden och har varit bland de snabbast växande massageformen. Idag praktiseras massagen både i Thailand och resten av världen i olika former. Eller ring (endast seriös massage observera att bokningar gäller först när du fått bekräftelse!

Salonger - Västra Götaland - Göteborg - ThaiMassageGuiden Thaimassage, göteborg, Hisingen Kviberg, massage Thaimassage ; Japansk, massage ; Oljemassage; Örtmassage; Fotmassage; Sök, massage. Sök efter: Något ord Alla ord Exakt fras: Reklam. Traditionell thailändsk massage använder inga oljor eller krämer. Thaimassage, göteborg - Den ultimata thaimassageguiden Askim - Västra frölunda, både för kvinnor och Mottagaren förblir klädd under en behandling. Det är konstant kroppskontakt mellan givare och mottagare, men i stället för att gnugga på muskler, är kroppen komprimeras, dras, sträcks och gungade. Är det dock bra en traditionell thaimassage I Göteborg som du letar efter och ingenting annat kombinerat med detta, och det bara är så att du vill ha en skön och professionell massage som sätter fart på din stela kropp så finns det hela Göteborgsområdet. Thailändsk massage hjälper till att stimulera blodcirkulationen och ge muskelavslappning samt ge dina muskler bättre cirkulation. Du får en djup avslappning och återhämtning av thaimassage.


Sex chat on Snapchat.